Kosár tartalma:
0 Termék
0 Ft

Jogi nyilatkozat

A Pannon Pur Trade Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Pannon Pur Trade Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az Pannon Pur Trade Kft. tulajdonosa jogosult.
A Pannon Pur Trade Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy átdolgozni. A Pannon Pur Trade Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, a személyes használatot meg nem haladó mértékben - Ön ezen oldal tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
A Pannon Pur Trade Kft. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendőek. Előfordulhat, hogy a weboldalon a Pannon Pur Trade Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért a Pannon Pur Trade Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldal pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.
A Pannon Pur Trade Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldala bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A Pannon Pur Trade Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Pannon Pur Trade Kft. kifejezetten kizárja.
A Pannon Pur Trade Kft. minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a cég sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A cég nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért. A weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.
A Pannon Pur Trade Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Pannon Pur Trade Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyre hivatkoznak.
A Pannon Pur Trade Kft. bármely - a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a céghez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.